olivera arizanova

Новости


14

Нов

TAA
Велат дека смеењето е половина здравје! Ако е така тогаш „ТАА„ Ве...
Повеќе информации...


16

Апр

ТАА - Online представа
Почитувани, се надевам дека следното видување ќе биде live, во театар, на...
Повеќе информации...


13

Септ

Премиера - Модерна Бајка
Почитувани љубители на театарот и театарската уметност Ве...
Повеќе информации...


4

Септ

Премиера - Чија е оваа Баба?
Драги љубители на Театарот и Театарската уметност Со големо...
Повеќе информации...


13

Јул

TAA / Тя - София Моно 2018 - 13.07.2018
„ТAA“ е динамична, екстровертна, блиска до публиката, позитивна,...
Повеќе информации...


25

Апр

„ТАА“ - Предпоследна претстава за оваа сезона!
Претстава „ТАА“ - Предпоследна претстава за оваа сезона! На сцената...
Повеќе информации...


24

Јан

ТАА - Оливера Аризанова
Почеток на годината со интересна програма и претстави на театрите низ...
Повеќе информации...


1

Септ

Премиера на Летната Театарска Школа ДУМОН
Драга публико, Ве известуваме дека на ден 01.09.2017г. и 02.09.2017г. на МАЛА...
Повеќе информации...


Архива